logo without text

Proclaimer

Trans Link Systems B.V. (Translink) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Privacy

Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend daarvoor gebruikt, waarvoor je ze doorgeeft. Informatie over bezoeken aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Zie ook ons privacybeleid.

Eigendomsrechten

Translink en/of haar opdrachtgevers bezitten alle intellectuele eigendomsrechten en auteursrechten van alle informatie die op www.ov-chipkaart.nl toegankelijk is. Hieronder vallen ook de programmatuur, teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het vanuit commercieel oogpunt verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

OV-reishistorie

Translink is verantwoordelijk voor het tonen van reis- en transactiegegevens die zijn aangeleverd door de vervoerder. Deze gegevens worden binnen één dag in je reishistorie getoond. Kom je toch iets tegen dat niet klopt of niet actueel is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Laat het ons weten door contact op te nemen.