Je hebt gezocht op '���������������������������Talk:vb20���������������������,������������������,������������,������������,������op'
183 resultaten gevonden
Resultaten van 81 tot 90
 • Saldo terugvragen

  Het saldo dat op je anonieme of persoonlijke OV-chipkaart staat kun je altijd terugvragen. Of je kaart nu verlopen is of niet. Het is tenslotte jouw geld!
 • Waarom bestaat de OV-chipkaart app niet meer?

  Waarom bestaat de OV-chipkaart app niet meer? We zien al enkele jaren dat het gebruik van de app daalt. Tegelijkertijd zien we dat het aantal mensen dat onze website op zijn mobiele telefoon bezoekt, blijft stijgen. In 2020 was dit nog 60%. Inmiddels is dit aantal opgelopen naar 65%. Dit komt onder andere doordat de website responsive is.
 • Zoek een servicepunt

  Via de servicepuntenzoeker vind je servicepunten in heel Nederland. Bijvoorbeeld waar je saldo kunt opladen, een anonieme kaart kunt kopen, een online bestelling op je kaart kunt zetten of Reizen op Saldo van NS activeren. Met de servicepuntenzoeker vind je een servicepunt bij jou in de buurt.
 • Wanneer komt een anonieme OV-chipkaart van pas?

  Wanneer komt een anonieme OV-chipkaart van pas? Een anonieme OV-chipkaart komt van pas als je af en toe met het openbaar vervoer reist. Of als je een kaart wilt delen met bijvoorbeeld je gezin. Een anonieme kaart is 4 tot 5 jaar geldig. Let op: een anonieme kaart heeft minder voordelen dan een persoonlijke kaart: je kunt een anonieme kaart
 • Kaart met studentenreisproduct kwijt, kapot of verlopen?

  Is je persoonlijke OV-chipkaart met daarop het studentenreisproduct gestolen of ben je hem verloren? Blokkeer je kaart dan zo snel mogelijk. Je doet dit eenvoudig online via je Mijn OV-chip.
 • Hoe weet ik of een e-mail echt van jullie komt?

  Hoe weet ik of een e-mail echt van jullie komt? Het komt helaas weleens voor dat internetcriminelen de naam en het logo van de OV-chipkaart (of van Translink, het bedrijf achter de OV-chipkaart) misbruiken. Zij sturen dan e-mails waarmee ze persoonlijke gegevens van onze klanten proberen te verzamelen.
 • Welke OV-chipkaart is voor mij het best?

  Welke OV-chipkaart is voor mij het best? Persoonlijke OV-chipkaart Reis je vaak met het openbaar vervoer? Dan is de persoonlijke OV-chipkaart handig. Je kunt er verschillende abonnementen of reisproducten tegelijk op zetten. Ook kun je gebruikmaken van leeftijdskorting en de kaart automatisch opladen. Alles op één kaart.
 • Zakelijke OV-chipkaart

  Zakelijke OV-chipkaart De zakelijke OV-chipkaart wordt aangeboden door Bedrijvenkaartaanbieders aan medewerkers van bedrijven. Heb je een zakelijke OV-chipkaart en heb je vragen? Neem dan contact op met je Bedrijvenkaartaanbieder. Je kunt geen gebruik maken van de online diensten op deze website, zoals Mijn OV-reishistorie of het bestellen van saldo.
 • Kinderen, 65-plus en groepen

  Kinderen, 65-plus en groepen Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief.  NS Overige vervoerders Kinderen tot en met 3 jaar gratis gratis Kinderen van 4 tot en met 11
 • Annuleer saldobestelling

  Je kunt je online saldobestelling annuleren. Dit kan alleen als je de bestelling nog niet hebt opgehaald bij een ophaalautomaat.