Je hebt gezocht op '���������������������������Talk:vb20���������������������,������������������,������������,������������,������op'
183 resultaten gevonden
Resultaten van 61 tot 70
 • Wat is de OV-chipkaart en hoe werkt het?

  Wat is de OV-chipkaart en hoe werkt het? De OV-chipkaart is het betaalmiddel voor het openbaar vervoer in Nederland. Je laadt de kaart op met een saldo in euro's of je zet er een reisproduct op zoals een maandabonnement voor woon-werkverkeer of een trajectkaart. Aan het begin van je reis check je in en aan het einde check je weer uit.
 • OV-chipkaart gevonden

  OV-chipkaart gevonden Heb je een OV-chipkaart gevonden? Stuur de kaart op naar: Klantenservice OV-chipkaart  Antwoordnummer 8000 3800 TL Amersfoort Onder vermelding van 'gevonden OV-chipkaart'
 • Studenten

  Met het studentenreisproduct reis je gratis of met korting met het openbaar vervoer van en naar je opleiding. Je hebt een persoonlijke OV-chipkaart nodig om je studentenreisproduct op te zetten.
 • Is een pasfoto verplicht?

  Is een pasfoto verplicht? Ja, een pasfoto is verplicht op een persoonlijke OV-chipkaart. instructievideo: hoe kan ik een scan van een pasfoto bijsnijden?
 • Kan ik een OV-chipkaart opladen in bus of tram?

  Kan ik een OV-chipkaart opladen in bus of tram? Ja, maar alleen als je saldo via internet hebt besteld. Dit saldo zet je dan op je kaart via de automaat in de bus of tram. Vind een bus of tram waar dit kan . Geen saldo besteld via internet? Laad je kaart dan op bij een oplaadautomaat. Je vindt deze bijvoorbeeld op het station of in de supermarkt.
 • OV-chipkaart beëindigen

  Als je je OV-chipkaart niet meer gebruikt dan kun je je kaart stopzetten (beëindigen). Wij maken het saldo dan naar je over. Dit kan ook voor een overleden naaste.
 • Hoe weet ik dat het in- of uitchecken goed is gegaan?

  Hoe weet ik dat het in- of uitchecken goed is gegaan? Als het in- of uitchecken goed is gegaan, gaat er een groen lampje branden en krijg je een geluidssignaal. Of de poortjes gaan open. Reis je op saldo? Op het display van de kaartlezer staat bij het inchecken "GOEDE REIS". Bij het uitchecken zie je hoeveel de reis gekost heeft.
 • Mijn kaart is (bijna) verlopen. Wat nu?

  Mijn kaart is (bijna) verlopen. Wat nu? Een OV-chipkaart is vijf jaar geldig. Daarna kun je er niet meer mee reizen. Een persoonlijke kaart kun je online voor € 7,50 vernieuwen via je OV-chipaccount. Je ontvangt dan een nieuwe kaart waar je abonnementen en producten weer op staan.
 • Wat te doen met een (bijna) verlopen kaart

  Vernieuw je persoonlijke kaart. De producten worden overgezet naar je nieuwe kaart. Of koop een nieuwe anonieme. Je saldo ontvang je terug op je bankrekening.
 • Reizen met het studentenreisproduct

  Reizen met het studentenreisproduct Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen. Reizen met het studentenreisproduct is heel eenvoudig. Als je instapt, check je in. Als je uitstapt, check je uit.