Je hebt gezocht op '���������������������������Talk:vb20���������������������,������������������,������������,������������,������op'
183 resultaten gevonden
Resultaten van 41 tot 50
 • Geldigheid studentenreisproduct, feestdagen en korting

  Geldigheid studentenreisproduct, feestdagen en korting Weekabonnement vrij reizen van maandag 04.00 uur tot zaterdag 04.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli 04.00 uur tot 16 augustus 04.00 uur) korting van zaterdag 04.00 uur tot maandag 04.00 uur korting op feestdagen van 04.00 uur tot 04.00 uur de volgende dag vrij reizen
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten Welke stappen moet ik doorlopen? Klik op de knop 'Wachtwoord vergeten'. Vul je gebruikersnaam in en klik op 'Wijzig wachtwoord'. Klik op de link in de e-mail die je ontvangt. Vul je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord in. Wachtwoord vergeten Weet je je gebruikersnaam niet meer? Vraag deze dan eerst op.
 • Waar kan ik de koppelcode invoeren?

  Waar kan ik de koppelcode invoeren? Een koppelcode invoeren doe je als volgt: ga via de knop hieronder naar Mijn OV-chipkaarten; klik op het linkje in de kolom 'Actie'; voer de 6-cijferige code in; klik op de knop 'Bevestigen'. Koppelcode invoeren
 • Hoe beëindig ik mijn Studentenreisproduct?

  Hoe beëindig ik mijn Studentenreisproduct? Let op: het is je eigen verantwoordelijkheid om je studentenreisproduct op tijd te beëindigen. Doe dit vóór of uiterlijk op de tiende kalenderdag van de eerste maand waarin je er geen recht meer op hebt. Doe je dit niet, dan riskeer je een boete.
 • Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

  Wil je een adreswijziging doorgeven? Log dan in op je Mijn OV-chip account of neem contact op met de Klantenservice OV-chipkaart.
 • Hoe maak ik mijn OV-chipaccount actief?

  Hoe maak ik mijn OV-chipaccount actief? Als je een OV-chipaccount aanmaakt, vul je een e-mailadres in. Op dit adres ontvang je een bevestiging. In de e-mail staat een link. Klik binnen 24 uur op deze link. Vul je gebruikersnaam in en klik op 'Activeer account'. Je account is nu actief.
 • Kilometertarief

  Kilometertarief Met de OV-chipkaart worden de kosten voor het openbaar vervoer voor iedereen op dezelfde manier berekend: één kilometer reizen is één kilometer betalen. Het huidige zonesysteem is voor sommige reizigers nadelig, doordat de zonegrens erg ongunstig ligt voor hun reis. Maar er zijn ook reizigers die profiteren van een gunstige zone-indeling.
 • OV-chip kopen

  Er zijn twee verschillende kaarten: een persoonlijke OV-chipkaart en een anonieme OV-chipkaart. Bij een aantal ov-bedrijven kun je ook nog wegwerpkaartjes kopen.
 • Hoe werkt het reizen?

  Hoe werkt het reizen? De OV-chipkaart is het vervoerbewijs voor het openbaar vervoer in Nederland. Met een OV-chipkaart op zak hoef je niet meer na te denken over strippenkaarten, metro- of treinkaartjes. Met één kaartje in de trein, tram, bus en metro. Opladen voor het reizen Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen. Dat kan met geld.
 • Steffie legt OV-chipkaart uit

  Steffie legt OV-chipkaart uit Reizen met de OV-chipkaart vindt niet iedereen eenvoudig. Daarom legt Steffie op een makkelijke manier uit hoe je met de OV-chipkaart kunt reizen. Dat doet ze op de Steffie-website. Ze gebruikt daarbij teksten en tekeningen en ze laat bezoekers oefenen.