Je hebt gezocht op '���������������������������Talk:vb20���������������������,������������������,������������,������������,������op'
183 resultaten gevonden
Resultaten van 21 tot 30
 • Instap- en basistarief

  Instap- en basistarief Wanneer je op saldo reist, wordt bij het inchecken een instaptarief van je saldo afgeschreven. Bij het uitchecken wordt het instaptarief teruggestort en worden de gereisde kilometers in rekening gebracht. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Hoe hoog is het instaptarief? Hieronder zie je de huidige instaptarieven.
 • Bestel saldo

  Bestel online saldo voor je OV-chipkaart. Je betaalt via iDEAL. Je hoeft het saldo daarna alleen nog maar op je kaart te zetten bij een ophaalautomaat.
 • Hoe vraag ik automatisch opladen aan?

  Hoe vraag ik automatisch opladen aan? Wil je altijd genoeg saldo? Dit kan met automatisch opladen. Als je saldo niet hoog genoeg is voor het instaptarief of de ritprijs, wordt automatisch een bedrag op je kaart geladen. Dit wordt vervolgens afgeschreven van je rekening. Je kunt kiezen uit een oplaadbedrag van € 10, € 20 of € 50.
 • Reizen met saldo

  Je kunt je OV-chipkaart op verschillende manieren opladen. Bestel saldo via internet. Of laad je kaart op bij een oplaadautomaat op het station.
 • Wanneer schrijven jullie een bedrag voor automatisch opladen van mijn rekening?

  Wanneer schrijven jullie een bedrag voor automatisch opladen van mijn rekening? Maak je gebruik van automatisch opladen? Je kaart wordt dan automatisch opgeladen als je niet genoeg saldo hebt om het instaptarief of de ritprijs te betalen.
 • Automatisch opladen aanvragen

  Geen tijd of geen zin om in de rij te staan voor de automaat om je saldo op de laden? Ontdek dan automatisch opladen. Daarmee heb je altijd genoeg saldo op je OV-chipkaart. Je vraagt het eenvoudig online aan.
 • Ik heb een persoonlijke kaart die automatisch opgeladen wordt met € 10 en ik wil met NS reizen. Wat moet ik doen?

  Ik heb een persoonlijke kaart die automatisch opgeladen wordt met € 10 en ik wil met NS reizen. Wat moet ik doen? Reis je op saldo met NS? Je kunt gewoon inchecken. Als je incheckt met te weinig saldo voor het instaptarief, wordt de OV-chipkaart automatisch opgeladen met
 • Wat is automatisch opladen?

  Als je regelmatig reist met het openbaar vervoer en niet in de rij wilt staan om je OV-chipkaart op te laden, is automatisch opladen dé oplossing. Daarmee heb je altijd genoeg saldo op je OV-chipkaart. Je vraagt het eenvoudig online aan.
 • Hoe werkt automatisch opladen?

  Hoe werkt automatisch opladen? Wil je altijd genoeg saldo? Dit kan met automatisch opladen. Als je niet genoeg saldo hebt voor het instaptarief of de ritprijs, wordt automatisch een bedrag op je kaart geladen. Dit wordt vervolgens afgeschreven van je rekening. Zo hoef je nooit meer in de rij te staan voor een balie of automaat om je kaart op te laden.
 • Mijn kaart is onterecht automatisch opgeladen. Hoe kan dat?

  Mijn kaart is onterecht automatisch opgeladen. Hoe kan dat? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het lijkt dat je kaart onterecht is opgeladen. Meestal is er echter een verklaring voor. Oplaaddatum is niet de afschrijfdatum Het bedrag waarmee je kaart wordt opgeladen schieten wij aan je voor.