Proclaimer

Trans Link Systems B.V. (Translink) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Uw privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend daarvoor gebruikt, waarvoor u ze doorgeeft. Informatie over bezoeken aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening aan u te kunnen verbeteren. Zie ook ons privacybeleid.

Eigendomsrechten

Translink en/of haar opdrachtgevers bezitten alle intellectuele eigendomsrechten en auteursrechten van alle informatie die op www.ov-chipkaart.nl toegankelijk is. Hieronder vallen ook de programmatuur, teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het vanuit commercieel oogpunt verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

OV-reishistorie

Translink is verantwoordelijk voor het tonen van reis- en transactiegegevens die zijn aangeleverd door uw vervoerder. Deze gegevens worden binnen één dag in uw overzicht getoond. Klopt de informatie niet? Graag uw reactie! Komt u toch iets tegen dat niet klop of niet actueel is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Laat het ons weten met het contactformulier.