Saldochecker

Je kunt hier het saldo van je OV-chipkaart opvragen. Vul het 16-cijferige kaartnummer van je kaart in en klik op Mijn saldo. Het kaartnummer vind je op je kaart.

Goed om te weten:
Heb je (zojuist) online saldo besteld? Dan is het resultaat van de Saldochecker € 0. Je bestelde saldo staat pas op je kaart nadat je je bestelling bij een ophaalautomaat hebt opgehaald.

Check je hier een vernieuwde persoonlijke OV-chipkaart mét automatisch opladen dan is het resultaat van de Saldochecker € 0. Pas bij de eerste keer inchecken, wordt je kaart automatisch opgeladen en staat er saldo op je kaart.

Geen kaart bij de hand?

Check je saldo via Mijn OV-chip

Via je OV-chipaccount heb je altijd en overal inzicht in je reizen, reiskosten, abonnementen, de status én het saldo van je gekoppelde kaarten.

Log in en check je saldo. Je hebt geen kaartnummer nodig, maar je kaart moet wel gekoppeld zijn!

Check je saldo in de app

In de OV-chipkaart app kun je, wanneer je bent ingelogd, onderin je scherm in één oogopslag zien wat je saldo is. Om het saldo van een andere kaart te checken, kun je onderin je scherm door je gekoppelde kaarten heen swipen.

De OV-chipkaart-app is gratis te downloaden in de App Store (Apple) en de Play Store (Android). De app is te gebruiken voor persoonlijke en anonieme OV-chipkaarten. Koppel eerst je kaart(en) door in te loggen op je Mijn OV-chip-account.