OV-chipkaart aanvragen

9e6cd8ec0de6eee56ee5a0ee81db9d0dd2d19bd83f3a602bf25345168ecc8831

  1. Gegevens
  2. Foto
  3. Bijsnijden
  4. Automatisch opladen
  5. Overzicht
  6. Betalen

Gegevens

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van je OV-chipkaart met exclusief design voor noorderlingen. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld en je betaling van € 2,50 is goedgekeurd, sturen we je de kaart zo snel mogelijk toe. Hiermee kun je vijf jaar lang reizen met het openbaar vervoer in Nederland. 

We wensen je alvast veel reisplezier!

Let op: heb je al een persoonlijke OV-chipkaart met saldo en/of geldige producten? Vraag dan een nieuwe kaart aan via je account. Alleen zo komen je abonnementen en reisproducten weer op je nieuwe kaart. Je kunt dan geen gebruik maken van deze actie.

Wat heb je nodig:

  • Een goedgelijkende digitale foto (zonder Snapchat-filter) in jpg van maximaal 5 MB. Lees aan welke eisen je foto moet voldoenJe bent zelf verantwoordelijk voor de foto op je kaart. Het uploaden van een niet geldige foto kan leiden tot inname van de kaart en een boete. 
  • iDEAL

Op deze online aanvraag zijn de bestelvoorwaarden (pdf) en het privacybeleid van Translink en de voorwaarden (pdf) van de OV-chipkaartactie van toepassing. Door het invullen van deze aanvraag ga je akkoord met deze voorwaarden.

Vul de gegevens in van de persoon die met de kaart gaat reizen.

Bijvoorbeeld 'TAH'

Vul adres aan