OV-chipkaart app

Overal makkelijk en veilig je OV-reishistorie bekijken met de enige officiële OV-chipkaart app. Deze OV-chipkaart app is gratis te downloaden in de app store voor mobiele telefoons met Android 2.3.3 of hoger en iOS 6.1 of hoger. De app is te gebruiken voor persoonlijke en anonieme OV-chipkaarten.

Veilig en betrouwbaar

Bij de officiële OV-chipkaart app hoef je niet je inloggegevens af te geven aan derden voor het bekijken van je OV-reishistorie. Daarmee is deze app veilig en betrouwbaar. Met de OV-chipkaart app vind je met de handige servicepuntenzoeker servicelocaties in de buurt. De app biedt hiermee gemak voor onderweg. Daarnaast vind je alle kaartinformatie, zoals saldo en reisproducten op één scherm. De app is te gebruiken voor persoonlijke en anonieme OV-chipkaarten.

Gratis te downloaden in de app stores

De OV-chipkaart app is gratis te downloaden in de app stores.

Download iOS versie (nieuw venster)
Download Android versie (nieuw venster)

Op dit moment is de app niet te downloaden voor de Windows Phone, omdat te weinig mensen gebruikmaken van het Windows-besturingssysteem voor de mobiele telefoon. Wanneer wij merken dat het aantal gebruikers van Windows toeneemt, gaan wij overwegen om de app te ontwikkelen voor de Windows Phone.