Reizigerspanel op 8 november

Help ons om de website te verbeteren!

Dinsdag 8 november van 15.00 tot 17.00 uur komt het reizigerspanel bijeen! En daar ben jij voor uitgenodigd.

Waarom een reizigerspanel?

Via www.ov-chipkaart.nl moet je snel en precies kunnen vinden wat je zoekt. Even je saldo checken, een nieuwe ov-chipkaart aanvragen of je reisgeschiedenis bekijken: je moet het allemaal met een paar klikken kunnen doen. Daarom zoeken we steeds naar mogelijkheden om de website nog makkelijker en beter te maken. Het reizigerspanel helpt ons daarbij. (Het panel heeft dus een heel belangrijke taak!)

Wanneer is de bijeenkomst?

Ben jij die dinsdag tussen 15.00 en 17.00 uur op of in de buurt van Amersfoort CS? Neem dan (op vrijwillige basis) plaats in ons reizigerspanel en help ons om de website www.ov-chipkaart.nl te verbeteren.

Wat ga je doen?

Je neemt deel aan een klein onderzoek waarbij je taken uitvoert op de website www.ov-chipkaart.nl. Daarna is er tijd om daarover te praten. Dat levert waardevolle informatie op, waarmee we de website kunnen verbeteren.

Waar is de bijeenkomst?

De bijeenkomst is in het kantoor van Translink, dat aan het Stationsplein in Amersfoort ligt. (Dit is dus een thuiswedstrijd voor mensen die in de buurt van Amersfoort CS wonen. De locatie ligt op steenworpafstand van de treinen, dus wie over Amersfoort CS reist, is er ook zo.)

Schrijf je meteen in voor dinsdag 8 november!

We kunnen je hulp en feedback goed gebruiken. Schrijf je via deze link in voor het reizigerspanel. Let op: we sturen een definitieve uitnodiging (bevestiging) via e-mail. Daarin staat ook waar je precies moet zijn.

Uiteraard zorgen we voor iets lekkers bij de thee! Alvast bedankt voor je hulp!