Is OV-chip mobiel iets voor jou?

Wat leuk dat je als een van de eerste OV-reizigers van Nederland OV-chip mobiel wilt gaan gebruiken. Daarmee kun je in- en uitchecken met je smartphone bij alle OV-bedrijven en heb je je OV-chipkaart niet meer nodig. We gaan de komende periode stap voor stap OV-chip mobiel toegankelijk maken voor iedereen. We beginnen met 10.000 reizigers en daar ben jij er mogelijk één van!

Wat heb je nodig?

Controleer even of het voor jou nu het juiste moment is om OV-chip mobiel te installeren (duurt ongeveer 15 minuten), omdat er nu nog wel beperkingen zijn. Je hebt een Android smartphone met NFC(+)-simkaart nodig en een abonnement bij Vodafone, KPN, Telfort, Simyo of Yes Telecom. Ook kun je op dit moment alleen nog op saldo vol tarief reizen. Als dit voor jou op dit moment van toepassing is, verwelkomen we je graag als OV-chip mobiel-reiziger!

Deel je ervaringen!

We willen je vragen om ons te helpen bij de verdere ontwikkeling van deze nieuwe manier van reizen. Op basis van jouw feedback over het reisgemak van OV-chip mobiel, zetten we namelijk de volgende stap. Je krijgt vanzelf, na installatie, bericht van ons om jouw ervaringen met ons te delen.

Meer informatie?

Is dit voor jou nog niet het goede moment, dan zien we je in de toekomst graag terug als we met OV-chip mobiel weer een fase verder zijn. Voor meer informatie, kijk dan even bij de veelgestelde vragen of bel met onze Klantenservice (0900-0981 - gebruikelijke belkosten). Fijne reis!