Android OV-chipkaart app eenvoudiger in gebruik

Gebruik je de OV-chipkaart app? Dan hebben we goed nieuws. Want we hebben de app flink verbeterd en gemakkelijker in het gebruik gemaakt.

Verbeteringen van de OV-chipkaart app

  • Kaartinformatie kunt je voortaan ook via het menu bekijken. Zo zie je sneller hoeveel saldo er nog op je OV-chipkaart staat.
  • De beveiliging van de app hebben we flink verbeterd. Hierdoor hoef je geen toestemming meer te geven voor het analyseren van je gebruikersgegevens met Google Analytics. Met deze gegevens kunnen wij de app verder voor je verbeteren. En wat ook helpt, is dat je je tips, suggesties en opmerkingen ook anoniem aan ons kunt sturen.
  • De kwaliteit van de code hebben we verbeterd, zodat we vanaf nu sneller functionaliteiten voor je app kunnen ontwikkelen en toevoegen. Ook het design hebben we opgefrist zodat het nu aansluit bij de Android design richtlijnen.

Waarom de app zo handig is

De OV-chipkaart app is al bijna 3 jaar een begrip bij reizigers in het openbaar vervoer. Met de app zie je eenvoudig of je in- en uitgecheckt bent. Of hoeveel saldo er nog op je kaart staat. Zo ben je altijd op de hoogte. Ook als je onderweg bent. Met het gebruiken van de app geef je ons continu feedback over de app. Dit gebruiken wij om de app te verbeteren.

Gratis te downloaden in de app stores

Je kunt de OV-chipkaart app gratis downloaden in de app stores.

Download Android versie (nieuw venster)

Download iOS versie (nieuw venster)