Laatste nieuws

 • 14 april 2014   Nu 25% korting bij AKO en Bruna

  Vraagt u voor 31 mei Automatisch opladen aan voor uw persoonlijke OV-chipkaart? Dan ontvangt u 25% korting op alle Nederlandstalige tijdschriften bij de AKO en Bruna-winkels op de treinstations.

  Lees verder
 • 31 maart 2014   Digitale nieuwsbrief voor studenten

  Vanaf 1 april 2014 kunnen studenten met een studentenreisproduct zich inschrijven voor de nieuwsbrief studentenreisproduct. Zo kunnen ze op de hoogte blijven van alles rondom het reizen met het studentenreisproduct. Bovendien krijgen studenten die zich inschrijven voor de nieuwsbrief na het stopzetten van hun studentenreisproduct een aantrekkelijk aanbod om ook na hun studie met het openbaar vervoer te blijven reizen.

  Lees verder
 • 14 maart 2014   Geef uw mening over deze site

  Wat vindt u van deze website? Heeft u nog suggesties voor verbeteringen?

  Lees verder
 • 14 maart 2014   Reizigers krijgen 1-loket ervaring

  Klantenservice OV-chipkaarten de OV-bedrijven hebben de vragen en klachtenafhandeling verbeterd. Vanaf 1 februari worden reizigers maximaal één keer doorverwezen bij de afhandeling van hun vraag of klacht. Daarnaast heeft Trans Link Systems de levertermijn van een vervangende OV-chipkaart bij verlies of diefstal teruggebracht naar gemiddeld drie werkdagen.

  Lees verder
 • 03 februari 2014   Achteraf betalen met OV-chipkaart

  Het bedrijf achter de OV-chipkaart, Trans Link Systems (TLS), is samen met RET een proef gestart, waarbij reizigers achteraf een rekening ontvangen voor hun reiskosten. Tijdens de proef maken steeds meer reizigers gebruik van de verschillende extra mogelijkheden die achteraf betalen biedt.

  Lees verder